Member of the Dermoshop Group

Syksyn syke

Syksy on jotenkin jännää aikaa, sitä kerääntyy kaikenlaista tekemistä, uusia alkuja, harrastuksia, koulua, kursseja ja paljon muuta. Viikot täyttyy tekemisestä ja luonnon antimiakin olisi kiva kerätä talven varalle pakastimeen.

Mosho Mini5Meille täällä Moshossa syksy on vilkasta aikaa ja olemme valmiina palvelemaan kaikkia asiakkaitamme. Autamme kaikessa varainhankintaan liittyvässä, ja postitamme ilmaisia Mosho-tutustumispakkauksia mikäli varainhankinta Mosho-tuotteiden avulla kiinnostaa! Tilaa tästä (klik).

Asiakkaidemme toiveesta toimme syksyksi kaksi uutta tuotetta valikoimaamme. Toivottu minituubipakkaus Mini5, jossa on käteviä pieniä tuubeja reissuille, treenileireille tai kivaksi yllärilahjaksi vaikkapa ystävälle.

Pakkauksessa on shampoo, hoitoaine, suihkugeeli, ihonhoitovoide sekä käsivoide. Tällä pakkauksella pärjää hyvin viikonloppureissut ja nämä saa mukaan käsimatkatavaroihinkin pienen kokonsa ansiosta.

 

Toinen uutuustuote on kätevä ja tilava Travel toilettilaukku. Tänne mahtuu hyvin reissuissa tarvittavat kosmetiikkatuotteet ja -tarvikkeet. Musta ja tyylikäs laukku sopii niin naisille kuin miehillekin, lapsille, nuorille ja aikuisille.

Vaikka viikot ja päivät täyttyy kaikenlaisesta tekemisestä, kuskaamisesta ja arjen pyörittämisestä, muistetaan kuitenkin nauttia syksystä ja yhdessäolosta. Syksy on hyvää aikaa liikkua luonnossa ja viettää aikaa vaikkapa ystävien kanssa.

 

 

 

Ihanaa syksyä,
Sanna
Business Manager, Mosho