Member of the Dermoshop Group

Sormet multaan ja kosteutta iholle!

Kevään merkkejä on ilmassa. Kauniit keltaiset narsissit kukkakaupoissa sekä rairuohon istuttaminen pääsiäiseksi. Kevät on vihdoin täällä!

Nyt on hyvä aika kaivaa ruukut ja mullat esiin ja istuttaa koristeeksi rairuohoa, siitä lapsetkin pitää. Joka päivä täällä jännityksellä kurkataan purkkiin joko sieltä nousee jotain. Ei vielä, sillä toisen purkin siemenet paineltiin varmasti aivan purkin pohjalle.

Kun kädet ja kynnenaluset on täynnä multaa toimii Mosho Keittiösaippua erinomaisesti niin aikuisille kuin lapsillekin. Käsiin jää raikas omenan tuoksu ja multa saa kyytiä. Ja jos haluat suojata kädet, niin Dermosil Living Tiskihanskat sopii hommaan kuin hommaan.

 

Kosteutta iholle
Vietimme talvilomaa auringon lämmössä ja palatessamme takaisin pakkaseen sai iho kovan shokin ja
kuivuu nyt vauhdilla. Latasin yöpöydälle Woman Ihonhoitovoiteen, jotta muistaisin kosteuttaa ihoani joka päivä. Voide sopii niin vartalolle kuin käsivoiteeksikin, kannattaa kokeilla. Hempeä pionin tuoksu on ihanan ylellinen.

 

Kevään varainhankinta-aika on nyt vilkkaimmillaan ja saamme maalis-huhtikuun vaihteessa kaksi uutta pakkausta Mosho-valikoimaamme. Pysy kuulolla!

 

Keväisin terveisin
Sanna
Business Manager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiinnostaako Mosho-varainhankinta? Tutustu ja tilaa Mosho-tutustumispakkaus (klik)!