Member of the Dermoshop Group

Muista ystävää!

Hanki lahja ystävälle ja osallistu samalla arvontaan, jossa juuri teidän ryhmänne voi saada lisätuoton!

Vaikka ainakin täällä Pohjanmaalla talven viimat vielä vihmovat, eikä keväästä tunnu olevan tietoakaan, ei näin helmikuussa voi olla huomaamatta päivien jo vähän pidentyneen. Kevät siis häämöttää jo! Muistathan, että tässä kuussa vietetään myös ystävänpäivää, ja silloin onkin hyvä muistaa läheisiä. Ajatus on muistamisessa tietysti tärkeintä, mutta kukapa ei ilahtuisi pienestä lahjasta.

Aloita siis myyntikampanja ja anna Moshon tuotepaketti lahjaksi ystävällesi. Matkusteleeko ystäväsi paljon? Silloin hyviä lahjaideoita hänelle voisivat olla esimerkiksi Travel-toilettilaukku tai pieniä matkalle sopivia minituubeja sisältävä Mini5-pakkaus. Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme täältä!

 

 

 

Ystävänpäivän kunniaksi päätimme arpoa 9.-14.2.2018 kampanjan aloittaneiden kesken yhdelle ryhmälle lisätuoton, eli tällöin tuotto on normaalin 4 euron sijaan jopa 6 euroa per paketti! Ilmoitamme voittaneen kampanjan yhteyshenkilölle henkilökohtaisesti.

 

Rekisteröidy ja luo kampanja tästä.

 

 

 

 

Psst! Sauna-tuotepakkauksia on vielä runsaasti jäljellä varastossamme, joten lisäämme niitä yhä kampanja-avauksiin kaikille myyjille!