Member of the Dermoshop Group

Kohti yhteistä unelmaa

Valkeakosken Koskenpoikien kilpa-aerobicaajat tekivät alkuvuodesta onnistuneen varainhankintakampanjan Mosho-tuotteilla. Myynnin tavoitteena oli kerätä varoja oman joustoparketin hankintaan.

Valkeakosken Koskenpoikien kilpa-aerobicaajat tekivät alkuvuodesta onnistuneen varainhankintakampanjan Mosho-tuotteilla. Myynnin tavoitteena oli kerätä varoja oman joustoparketin hankintaan. Kampanja onnistui upeasti isosta myyjäryhmästä huolimatta.

Meillä oli noin 120 henkilön myyntiporukka, johon kuului seuramme valmentajia ja voimistelijoita, kertoo kampanjan yhteyshenkilönä toiminut Mila Koljander. Mosho-yhteyshenkilönä toimiminen oli helppoa ja vaivatonta. Kampanjan aloittaminen oli erittäin helppoa, ja myyntimateriaalit sekä tuotteet saapuivat nopeasti. Tietysti näin ison tilauksen kanssa, niiden lajitteleminen vei aikansa, mutta se oli ihan odotettavissa. Sain myös yhteyshenkilönä helposti yhteyttä asiakaspalveluun, kun sille oli tarvetta, kiteyttää Mila.

Myynnin tukena käytimme paperisia tilauslomakkeita, koska koimme sen näin isolla porukalla helpommaksi. Tuotteita oli myös melko helppo myydä. Emme ole ennen vastaavia tuotteita myyneet, joten tämä varainhankintakeino otettiin positiivisesti vastaan ja tuotteiden miellyttävä ulkonäkö sai myös hyvää palautetta, Mila kertoo.

Mosho-tuotteiden myynnistä jäi seuralle mukava summa, eikä tuotteet olleet kuitenkaan ylihinnoiteltuja. Joustoparkettimme maksaa n. 24 000e joten tarvitsemme siihen paljon talkoita, ja olimme erittäin tyytyväisiä siihen summaan mitä saimme Mosho-tuotteista kerättyä.

Vieraile seuran sivuilla.