Member of the Dermoshop Group

Kodin rutiineja

Joskus sitä haaveilee, että voisi asua hotellissa vuoden päivät. Joku laittaisi aamiaista, petaisi ja pyykkäisi, siivoaisi ja hoitaisi huoneen kuntoon. Arjessa sitä tulee paineltua menemään aika monta metriä ja askelta imurin varressa, kyykittyä pyykkejä koneeseen sisään ja ulos, tiskattua ja mitä kaikkea muuta.

Arki on kuitenkin sitä parasta aikaa ja suuren osa vuodesta käytämme arjen perusasioihin. Lomat ja juhlat sekä pienet ylelliset jutut tuovat sitten sitä lisävirtaa arkeen ja sen pyörittämiseen. Muistan hyvin, kun taloudessamme oli kaksi aikuista. Keittiö oli aina siisti, pyykkivuori ei koskaan noussut korin laitojen yli eikä tavaraa ollut pitkin kämppää. Mutta arki muuttuu lasten ja harrastusten myötä, on kuskaamista, aikatauluja ja kaikkea muuta. Mutta se on sitä arkea juuri nyt, joten siitä otetaan kaikki ilo irti.

 

Kun pelit ja vehkeet ovat kunnossa, menee pyykinpesu, imurointi ja muut kotiaskareetkin kevyemmin. Kauniit, käytännölliset ja koko perheelle soveltuvat tuotteet on hyviä. Itse pidän hajustamattomista tuotteista, joten Mosho Sensitive on yksi suosikeistani, se sopii niin kylppäriin kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

Käsiä tulee pestyä aika monta kertaa päivän aikana.

 

 

 

 

 

 

Ihanaa kesää ja intoa kotiaskareisiin!

Sanna
Business Manager

 

 

 

Lue lisää Mosho varainhankinnasta (klik) ja tilaa ilmainen Mosho tutustusmispakkaus (klik)!