Member of the Dermoshop Group

Joulun tunnelmaa

Joulu se taas hiljalleen lähestyy, ja joulun tunnelmaan on hyvä virittäytyä hyvissä ajoin. Joulun alla on luokan, joukkueen tai vaikkapa koko seuran voimin hyvä aika kartuttaa yhteistä kassaa, sillä varainhankintatuotteita on kiva ostaa ja antaa lahjaksi.

Mosho tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka sopivat lahjaksi monelle. Laadukkaat pakkaukset ja raikkaat tuoksut ovat ihastuttaneet jo useana jouluna monta lahjan saajaa.

Jouluinen ihanuus
Mini5 on tämän joulun pakkaus, jossa on mukana 5 minikokoista 40ml:n tuubia. Shampoo, hoitoaine, suihkugeeli, vartalovoide sekä käsivoide. Tämä pakkaus sopii niin kaikenikäisille ja tuotteet on helppo napata mukaan reissuun.
Tutustu tuotteeseen.

Kotikokille
Hands-pakkaus on suosituin tuotteemme. Keittiökäsisaippua on raikas tuote käsien pesuun ja se poistaa voimakkaat ruoan tuoksut käsistä, kuten kalan ja sipulin tuoksut. Käsisaippuassa on kukkaisen raikkaan lempeä pionin tuoksu, ja se sopii koko perheen käsien pesuun.

 

Kosmetiikkatuotteet järjestyksessä
Travel on tyylikäs ja tilava toilettilaukku, jonka useat taskut pitävät reissun aikana tuotteet hyvässä järjestyksessä. Musta toilettilaukku sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Kätevä vaikkapa pelireissulle tai viikonloppumatkalle.

Saunojalle
Sauna-pakkaus sisältää raikkaat suihkutuotteet, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Ihastuttava lahja vaikkapa isovanhemmille.

Ja löytyyhän valikoimasta vielä paljon muutakin ihanaa, tutustu koko Mosho-tuotevalikoimaan tästä.

 

Varainhankinta kannattaa
Kaikki Mosho-pakkaukset maksavat 12€/paketti, josta myyjälle jää 4€ per myyty pakkaus. Aloita Mosho-varainhankinta jo tänään (klik).
Haluatko kokeilla ensin? Tilaa ilmainen Mosho-tutustumispakkaus, joka sisältää käteviä tuotenäytteitä ja uusimman tuoteluettelon.