Member of the Dermoshop Group

Aloita Mosho-varainhankintakampanja nyt, saatte kosmetiikkalaukut koko ryhmälle

Tyylikäs kosmetiikkalaukku koko ryhmälle

Nyt kannattaa aloittaa Mosho-varainhankintakampanja! 1.9.-11.9.2016 välisenä aikana aloitetut Mosho-kampanjat saavat lahjaksi mustan, tyylikkään Dermosil-kosmetiikkalaukun. Kaikki verkossa rekisteröityneet yhteyshenkilöt sekä ryhmään kirjautuneet* myyjät saavat oman kosmetiikkalaukun, ja laukut lähetetään yhteyshenkilölle kampanjan loputtua.
 * Saat kirjautumislinkin sähköpostitse ryhmänne yhteyshenkilöltä.Dermosil

 

Kampanjatuotteita on rajoitettu erä ja myyjien tulee kirjautua sisään myyjiksi mosho.fi-sivuilla oman ryhmän kampanjaan, yhteyshenkilön lähettämän kutsuviestin linkin kautta.

 

Jos jostain syystä et pääse kirjautumaan tai et ole saanut ryhmän yhteyshenkilöltä kutsuviestiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme mielellämme. Kaikessa varainhankintaan liittyvässä.

 

 

Näin se käy!

Tutustu tuotteisiin ja tilaa haluamasi tuotteet Mosho-tuotteiden myyjältä. Tuotteet maksetaan suoraan myyjälle, kun hän toimittaa tilauksesi sinulle.

Mosho-pakkaukset maksavat 15€ kappale ja myyjälle jää 5€ myyntivoittoa per myyty pakkaus. Ostamalla Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa!

Tuotteet toimitetaan laadukkaissa kahden pullon kartonkilaatikoissa, joten tuotteet sopivat myös lahjoiksi!

Täältä voit lukea lisää.