Member of the Dermoshop Group

Vem är Mosho avsett för?

Genom att sälja Moshos hudvårdsprodukter kan skolklasser och idrottsföreningar samla in pengar till sin verksamhet.

Skolklasser

Lägerskolor och klassresor hör ofta till höjdpunkterna i skolan. Det krävs en hel del arbete då man skall ordna dem, dels rent konkret att ordna resorna, men framför allt  att få dem att bli genomförbara rent ekonomiskt. För detta krävs för de mesta en hel del talkoarbete samt insamling av pengar.

Genom att sälja Mosho-produkter kommer klasserna ett steg närmare sina mål. Produktförpackningarna är stiliga, lagom stora och lätta att sälja.

Idrottsföreningar

Hobbyverksamhet inom olika idrottsföreningar kan ibland leda till stora ekonomiska utgifter. För att inte vårdnadshavarna skall råka ut för alltför stora utgifter måste man också samla ihop pengar på olika sätt. När man med ett större gäng börjar sälja Mosho-produkter, kan man snabbt få ihop en ansenlig summa pengar.

Genom att jobba tillsammans för ett gemensamt mål stärker man också gemenskapen och glädjen av att göra saker tillsammans.

Andra föreningar och grupper

Föreningsliv i dess olika former är viktigt och stimulerande, och bygger på det mesta på frivilligverksamhet. När man är med, så är man det ofta med hela sitt hjärta och med passion. Men utöver det så behöver man pengar också, och för att deltagandet inte skall hänga upp sig på finanserna så behöver man ibland samla ihop pengar.

Genom att sälja Mosho-produkter kan olika föreningar få ett välkommet tillskott i kassan och på så sätt förbättra förutsättningarna för verksamheten.

Bekanta dig med Mosho-produkterna och påbörja försäljningen redan idag!