Member of the Dermoshop Group

FAQ

HUR STARTAR VI EN KAMPANJ? 

Det är enkelt att starta. Så här gör ni:

  1. Fatta beslutet om att samla in medel genom att sälja Mosho-produkter.
  2. Utse en kontaktperson i gruppen (personen bör vara över 18 år).
  3. Utse Mosho-försäljare i gruppen.
  4. Kontaktpersonen registrerar gruppen på mosho.fi

VILKEN ÄR VÅR FÖRTJÄNST?

Ert inköpspris är 8 €/förpackning och vårt rekommenderade försäljningspris till slutkunden är 12 €. Detta ger er grupp en förtjänst om 4 €/såld förpackning ! Er förtjänst utgörs alltså av skillnaden mellan försäljningspris och inköpspris.

HUR SÄLJER MAN PRODUKTERNA?

Försäljarna kan sälja Mosho-produkterna på flera olika sätt:

  1. Du säljer Mosho-produktförpackningarna med hjälp av den tryckta beställningslistan och produktkatalogen och knappar sedan in beställningarna på din egen sida.
  2. Du kan skicka ett elektroniskt försäljningsbrev per e-post till de personer du vill sälja produkterna till. Dessa beställningar kommer automatiskt in på försäljarens egen sida.
  3. Du har också möjlighet att skapa en länk som fungerar på samma sätt som nämnts i punkt 2.  Det är enkelt att dela med sig av länken per e-post, via Facebook eller på annat lämpligt sätt.

HUR OCH NÄR LEVERERAS DE BESTÄLLDA PRODUKTERNA?

Varje försäljare ansvarar själv för sin del av beställningen, och beställningen levereras till ansvarspersonen eller försäljarens egen adress. Den uppskattade leveranstiden är 1-3 vardagar. Vi använder oss av Posten och paketen levereras fraktfritt.

FÅR VI SÄLJA MOSHO PRODUKTER LÄNGRE ÄN 3 VECKOR?

Ja, kampanjtiden kan vara högst 5 veckor. Du kan förlänga kampanjtiden under ”Redigera kampanj” på din egen sida. Kom dock ihåg, att kunderna vill ha sina produkter så snabbt som möjligt.

VAD ÄR GRUPPENS MINIMIORDERGRÄNS?

Minimiordergränsen är två förpackningar. Beställningarna levereras fraktfritt till angiven adress. Om gruppens sammanlagda försäljning för en kampanj understiger 20 produktpaket, sätter vi till en fraktkostnad om 20 € på samlingsfakturan.

VAR TILLVERKAS MOSHO PRODUKTERNA?

Produktutvecklingen finns i Österbotten, Korsnäs där vi också har vårt kontor. Tillverkningen av produkterna sker i Sverige.