Member of the Dermoshop Group

Vad är Mosho?

Mosho Ab är ett finländskt företag som erbjuder klasser, lag och olika grupper Mosho-produkter att sälja för att samla in pengar.
Vår verksamhet baserar sig på högklassiga produkter, bra provision och snabb leverans.

Namnet Mosho väcker ofta ett förvånat leende. Skala bort bokstäver i början och slutet av moderbolaget Dermoshops namn så ser du varifrån det kommer. Mosho grundades år 2013 efter att vi fått önskemål från kunder, som gärna ville sälja högklassiga hudvårdsprodukter och på så sätt samla in pengar.
Vi antog utmaningen och har på fem år sett hur ett stort antal grupper nått sina mål och uppfyllt sina drömmar!

Pengar till lagets verksamhet, lägerskolan eller klassresan

Behöver laget pengar för att täcka resekostnaderna? Behöver klassen tillskott i kassan för att kunna förverkliga skolresan? Att sälja Mosho produkter är ett behändigt sätt att samla in pengar för att uppnå ett gemensamt mål. Vinsten som er grupp får  är 4 euro per såld förpackning. Rekommenderat försäljningpris för en förpackning är 12 euro.

Produkter som alla behöver varje dag!

Grunden i moderbolagets och Moshos produkter är den samma, Råvarorna i produkterna är av hög kvalitet och valda med omsorg. Produkterna är svagt
parfymerade eller helt oparfymerade och rengör, vårdar och återfuktar huden skonsamt.

Mosho kan användas av hela familjen varje dag. De snygga förpackningarna gläder ung som gammal och passar perfekt även som gåva.

Vi har redan tänkt på allt!

Vi har gjort det lätt för kontaktpersonen. På webben har ni tillgång till ett beställningssystem, som är lätt att administrera. Produkterna levereras direkt till försäljarna eller ansvarspersonen inom 1-3 dagar efter att beställningen gjorts.

Genom att dela länken på sociala medier kan ni effektivera försäljningen. Vi sänder även tryckta produktkataloger och varuprover som stöd i er försäljning. Dessutom får ni, vid behov, hjälp av vår pålitliga och vänliga kundbetjäning antingen per telefon eller e-post.

Här hittar du vårt produkturval