Member of the Dermoshop Group

Kenelle Mosho on tarkoitettu?

Mosho on tarkoitettu koululuokkien, urheiluseurojen ja yhdistysten varainhankintaan.

Varanhankinta koululuokille

Leirikoulut ja luokkaretket koetaan usein koulunkäynnin huippuhetkiksi. Niiden eteen tehdään ahkerasti töitä, sekä järjestelyjen osalta että ennen kaikkea talouden järjestämiseksi. Tällöin kuvaan astuvat varainhankinta ja erityyppinen talkootyö.

Mosho-tuotteiden myynti auttaa luokkaa keräämään rahaa ja pääsemään lähemmäs yhteistä tavoitetta. Tuotepakkaukset ovat tyylikkäitä, sopivan kokoisia ja niitä on helppo myydä. Varainhankinta koululuokille ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Urheiluseurojen varainhankinta

Eri urheilulajien harrastaminen saattaa usein vaatia suurtakin taloudellista panostusta. Jotta huoltajien kukkaroihin ei tulisi ylitsepääsemättömän suurta lovea, pitää rahaa kerätä muualtakin. Kun porukalla lähdetään myymään Mosho-tuotteita, niin voidaan nopeastikin saada kasaan sievoinen summa rahaa.

Yhdessä myyminen ja yhteisen tavoitteen saavuttaminen myös vahvistaa yhdessä tekemisen riemua ja yhteisöllisyyttä. Moshon helpon myyntijärjestelmän avulla rahan kerääminen seurallesi on myös hauskaa! Urheiluseuran varainhankinta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Yhdistyksen varainhankinta

Yhdistystoiminta on tärkeää ja virikkeellistä, ja moni onkin mukana yhdistystoiminnassa vapaaehtoisesti. Yhdistystoiminnassa ollaan usein mukana suurella sydämellä ja intohimolla. Ilman rahaa yhdistysten pyörittäminen on kuitenkin mahdotonta. Jotta osallistuminen ei olisi rahasta kiinni tarvitaan erilaista varainkeruuta.

Mosho-tuotteita myymällä yhdistykset voivat kartuttaa kassaa ja luoda yhä parempia edellytyksiä toimintansa ylläpitämiseksi. Yhdessä myyminen ja yhteisen tavoitteen saavuttaminen myös vahvistaa yhdessä tekemisen riemua ja yhteisöllisyyttä. Yhdistyksen varainhankinta on helppoa ja hauskaa Moshon avulla!