Member of the Dermoshop Group

Mikä on Mosho?

Nimi Mosho herättää ihmisten kasvoilla usein pohdiskelevia hymyjä. Nimen alkuperä selviää, kun emoyhtiö Dermoshopin nimen alusta ja lopusta ottaa pois muutaman kirjaimen.

Mosho perustettiin vuonna 2013 asiakkaidemme toiveesta kerätä rahaa laadukkaita ihonhoitotuotteita myymällä. Tartuimme haasteeseen ja olemme vuosien varrella nähneet, kuinka upea joukko ryhmiä on saavuttanut tavoitteitaan ja toteuttanut unelmiaan!

Rahaa joukkueen toimintaan, leirikouluun tai luokkaretkeen

Mosho-tuotteiden myynti on kätevä tapa kerätä rahaa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Joukkueen tavoitteena voi olla pelireissujen matkakulujen kattaminen. Luokka tai koulu voi toteuttaa varainhankintaa, jotta luokkaretki tai leirikoulut saadaan onnistumaan.

Tuotto ryhmällenne on 4€ / myyty pakkaus. Tuotepakkausten suositusmyyntihinta on 12€/pakkaus. Yhdessä pakkauksessa on mm. kaksi 300 ml:n pulloa ja tuotteet on pakattu tukevaan kartonkilaatikkoon.

 

Varainhankintaa tuotteilla, joita käytetään päivittäin!

Tuotteemme pohjautuvat emoyhtiömme tuotteisiin ja niiden ainesosat ovat laadukkaita ja huolella valittuja. Kaikki tuotteemme ovat miedosti hajustettuja tai täysin hajustamattomia ja ne puhdistavat, hoitavat ja kosteuttavat ihoa hellävaraisesti.

Mosho-tuotteet sopivat koko perheen päivittäiseen käyttöön. Kauniit pakkaukset ilahduttavat kaikenikäisiä ja sopivat hienosti myös lahjoiksi. Kasviöljypohjaiset, pohjoismaiselle ihotyypille kehitetyt Mosho-tuotteet pohjautuvat suosittuihin Dermosil-tuotteisiin. Valmistuksessa käytetään korkealuokkaisia raaka-aineita ja vain mietoja tuoksuja. Tyylikkäistä kahden pullon pakkauksista on iloa pitkään.

Tuotteet ovat juuri sellaisia, joita jokainen tarvitsee päivittäin. Siksi varainhankinta Mosho-tuotteita myymällä on miellyttävää ja tuottavaa.

Ajattelimme kaiken valmiiksi!

Teimme kaiken helpoksi yhteyshenkilölle. Käytössänne on verkkotilausjärjestelmä, jonka kautta varainhankintaa on helppo hallinnoida. Tuotteiden toimitus tapahtuu suoraan myyjille tai yhteyshenkilölle 1-3 arkipäivän sisällä hyväksytystä tilauksesta.

Voitte tehostaa myyntiä verkossa ja sosiaalisessa mediassa jaettavien linkkien kautta. Tarjoamme myös painetut tuoteluettelot sekä käteviä tuotenäytteitä myynnin tueksi. Luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 13-16.