Member of the Dermoshop Group

Mikä on Mosho?

Laadukkaat tuotteet seuran, koululuokan ja yhdistyksen varainhankintaan

Mosho Oy on suomalainen yritys, Dermoshop Oy:n tytäryhtiö. Tarjoamme laadukkaita ihon puhdistus- ja hoitotuotteita, joita myymällä seura, joukkue tai luokka voi toteuttaa varainhankintaa toimintaansa varten.

Rahaa joukkueen toimintaan, leirikouluun tai luokkaretkeen

Mosho-tuotteiden myynti on kätevä tapa kerätä rahaa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Joukkueen tavoitteena voi olla pelireissujen matkakulujen kattaminen. Luokka tai koulu voi toteuttaa varainhankintaa, jotta luokkaretki tai leirikoulut saadaan onnistumaan.

 

Varainhankintaa tuotteilla, joita käytetään päivittäin!

Tuotto ryhmällenne on 4€ / myyty pakkaus. Tuotepakkausten suositusmyyntihinta on 12€/pakkaus. Yhdessä pakkauksessa on kaksi 300 ml:n pulloa ja tuotteet on pakattu tukevaan kartonkilaatikkoon.

Kasviöljypohjaiset, pohjoismaiselle ihotyypille kehitetyt Mosho-tuotteet pohjautuvat suosittuihin Dermosil tuotteisiin. Valmistuksessa käytetään korkealuokkaisia raaka-aineita ja vain mietoja tuoksuja. Tyylikkäistä kahden pullon pakkauksista on iloa pitkään.

Tuotteet ovat juuri sellaisia, joita jokainen tarvitsee päivittäin. Siksi varainhankinta Mosho-tuotteita myymällä on miellyttävää ja tuottavaa.

Tilaa ilmainen tutustumispakkaus tästä! (Mosho-tutustumispakkaus sisältää tuotenäytteitä sekä ajankohtaisen tuoteluettelon.)

Ajattelimme kaiken valmiiksi!

Teimme kaiken helpoksi yhteyshenkilölle. Käytössänne on verkkotilausjärjestelmä, jonka kautta varainhankintaa on helppo hallinnoida. Tuotteiden toimitus tapahtuu suoraan myyjille tai yhteyshenkilölle 1-3 arkipäivän sisällä hyväksytystä tilauksesta.

Voitte tehostaa myyntiä verkossa ja sosiaalisessa mediassa jaettavien linkkien kautta. Tarjoamme myös painetut tuoteluettelot sekä käteviä tuotenäytteitä myynnin tueksi. Luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta arkisin klo 8.30-16.