Member of the Dermoshop Group

Starta Mosho-kampanjen nu – vi ger varje försäljare en necessär som gåva

Nu lönar det sig att påbörja en Mosho-medelanskaffningskampanj! Kampanjer påbörjade mellan 1.9.-11.9.2016 får som gåva en svart, stilig Dermosil-necessär. Alla Kontaktpersoner samt försäljare som registrerat sig i gruppens kampanj får en egen necessär, dessa skickas till kontaktpersonen då Kampanjen avslutats.

Dermosil

 

 

Kampanjprodukterna finns som begränsat parti och försäljarna bör registrera sig som försäljare i gruppens egna kampanj på mosho.fi -sidorna, via inbjudningslänken som Kontaktpersonen sänt till var och en.

 Om du av någon anledning inte lyckas registrera dig eller inte fått en inbjudningslänk av kontaktpersonen, ta kontakt med kundbetjäningen så hjälper vi dig gärna med allt som berör medelanskaffning.

 

Vi har redan tänkt på allt!

Vi har gjort det lätt för kontaktpersonen. På webben har ni tillgång till ett beställningssystem, som är lätt att administrera. Produkterna levereras direkt till försäljarna eller ansvarspersonen inom 1-3 dagar efter att beställningen gjorts.

Genom att dela länken på sociala medier kan ni effektivera försäljningen. Vi sänder även tryckta produktkataloger och varuprover för att stöda försäljningen. Dessutom får du hjälp av vår pålitliga och vänliga kundbetjäning per telefon, e-post och chat. Läs mera här.